NOVETATS CURS 22-23!

Consulteu ràpidament quines són les novetats per aquest curs que torna a la normalitat!

 

 

Benvolgudes famílies,

Aquest curs escolar reprèn la normalitat després de dos cursos guiats pel Pla d'organització que ha buscat garantir els mínims riscos assumibles en matèria de salut i protecció, a causa de la pandèmia per Covid-19.

A continuació us deixem el detall dels canvis més significatius!

1. Les entrades i les sortides NO SERAN ESGLAONADES! L'horari de l'escola serà l'habitual i LES PORTES D'ENTRADA I SORTIDA també canvien. Consulteu-ne el detall a ENTRADES I SORTIDES!

2. Ni l'alumnat ni l'equip de treball faran servir mascaretes. En qualsevol cas, seguirem les instruccions que determini el Departament de Salut.

Les mascaretes NOMÉS seran obligatòries, a partir de 1r de Primària, al transport escolar.

3. A l'hora d'esbarjo els patis seran de lliure circulació.

4. Les reunions d'inici  de curs amb les famílies reprendran el seu format presencial. Les entrevistes es podran realitzar en format presencial o telemàtic, acordant-ho prèviament entre les parts. 

5. El servei de menjador funcionarà amb normalitat i només s'ocuparà l'espai que ofereix el menjador.

6. La biblioteca tornarà a estar en funcioament i serà un dels espais habilitats a l'hora de l'esbarjo. El servei de préstec per tot l'alumnat de Primària també es reprendrà.

7. Hi ha variacions en allò que cal que l'alumnat porti a l'escola. Si us plau, consulteu l'apartat QUÈ CAL PORTAR A L'ESCOLA?

JORNADA INTENSIVA - SETEMBRE i TARDES de LLEURE EDUCATIU

Tal com va anunciar el Departament d’Educació, l’inici del curs escolar 2022-2023 s’ha avançat al dilluns 5 de setembre a les escoles i al dimecres 7 de setembre als instituts.

La mesura té per objectiu racionalitzar el calendari escolar, afavorir l’equitat i facilitar la conciliació familiar. És per aquest motiu que es garantirà mantenir l’horari habitual del curs per a tot l’alumnat.

El curs començarà el 5 de setembre i, fins el 30 de setembre, l'horari per l'alumnat serà intensiu, és a dir, de 8.45 a 12.45 h. El servei de menjador oferirà atenció a l'alumnat durant la següent franja de 2,5 h, de 12.45 a 15.15 h.

El Departament d’Educació ha previst que els centres programin activitats de lleure educatiu en la franja horària de tarda per a tot l’alumnat, de 15.15 a 16.15 h. Aquestes activitats seran gratuïtes i promouran el treball d’habilitats cognitives, socials i emocionals.

La gestió la farà l’empresa que porta el temps de migdia al centre, Eumaserveis, i ha preparat una planificació d'activitats.