Procés adaptació per P3

Els i les alumnes que s'incorporen a P3 realitzen un inici progressiu a l'escola per tal de facilitar la seva adaptació.

ADAPTACIÓ I INCORPORACIÓ PROGRESSIVA PER A L’ALUMNAT D'I3

CURS 2022-2023

L’adaptació a l’escola dels més petits es fa gradualment en cinc dies. Hi ha dos torns d'adaptació possibles. Recordeu que US HEM ASSIGNAT UNA FRANJA i cal respectar-la.

Us comuniquem que no hi haurà servei de menjador durant els dies d’adaptació, ni es recomana l’ús de les tardes de lleure educatiu promogudes pel Departament d’Educació. La monitora responsable del menjador també serà a l’aula durant aquests dies d’adaptació a fi que els infants es familiaritzin amb ella.

El primer dia d’adaptació, el 5 de setembre, un/a de vosaltres podrà accedir a l’escola amb el vostre fill o filla i estar amb ell/a durant tota l’estona. Aquesta primera trobada es farà al pati de l’escola.  

El primer dia també haureu de portar a l’escola tot el material que us demanem i que podreu consultar més endavant al nostre lloc web. Ens referim, per exemple, a la bata, la capsa de sabates decorada amb la muda de recanvi, un paquet de tovalloletes humides… 

 

Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte que vulgueu aclarir.

Gràcies per la vostra atenció

Atentament,

L’Equip Directiu