BENVINGUT, CURS 2020-2021!

06/09/2020

L'equip docent, amb energia renovada, us dona la benvinguda al curs 2020-2021! Endavant!

Benvolgudes famílies,

Esperem que hagueu pogut gaudir de dies de descans ben agradables i que seguiu bé de salut! Us volem donar la benvinguda a aquest curs que ben aviat començarà. Com sabeu, ens espera un curs ple de noves experiències i situacions que entomarem amb responsabilitat i compromís per garantir bones vivències, molts aprenentatges i minimitzar els riscos assumibles en matèria de seguretat i prevenció.

Malgrat que la situació que ens envolta és complexa, us volem traslladar que l'escola està preparada per rebre als vostres fills i filles.  Com sabeu, hem elaborat un Pla d'organització i funcionament de centre en el marc de la pandèmia per Covid-19 que ja té la validació del Consell Escolar. En aquest Pla es despleguen totes les actuacions extraordinàries que durem a terme, tenint en compte les característiques del nostre centre educatiu, per fer front a aquesta situació.

Us animem a consultar l'apartat d'INFORMACIONS CURS 2020-2021 que trobareu a la secció superior de la pàgina principal.

Us volem fer saber que aquest document serà viu i s'actualitzarà sempre que sigui necessari depenent de les instruccions del Departament d'Educació i el Departament de Salut.

Us convidem a llegir l'escrit que el Conseller Bargalló i la Consellera Vergés adrecen a les famílies. El trobareu adjunt a la notícia!

Tenim ganes de retrobar-nos i compartir amb els vostres fills i filles noves aventures! Serà un curs diferent, en el que hi haurà renúncies, però també sorgiran noves oportunitats que ens ompliran de bones experiències. Us volem traslladar que tot el personal de l'escola, amb molta il·lusió i dedicació, no escatimarà esforços per gaudir d'un curs ple d'èxits.

Seguim endavant!

Gemma Pérez

Directora