BENVINGUT, CURS 2021-2022!

04/09/2021

L'equip docent, amb energia renovada, us dona la benvinguda al curs 2021-2022! Endavant!

Benvolgudes famílies,

Esperem que hagueu pogut gaudir de dies de descans ben agradables i que seguiu bé de salut! Us volem donar la benvinguda a aquest curs que ben aviat començarà. Com sabeu, ens espera un curs ple de noves experiències i situacions que entomarem amb responsabilitat i compromís per garantir bones vivències, molts aprenentatges i minimitzar els riscos assumibles en matèria de seguretat i prevenció.

Malgrat que la situació que ens envolta encara és complexa, us volem traslladar que l'escola està preparada per rebre als vostres fills i filles.  Com sabeu, hem elaborat un Pla d'organització i funcionament de centre en el marc de la pandèmia per Covid-19 i espera en pocs dies la validació del Consell Escolar. En aquest Pla es despleguen totes les actuacions extraordinàries que durem a terme, tenint en compte les característiques del nostre centre educatiu, per fer front a aquesta situació.

Us animem a consultar l'apartat d'INFORMACIONS CURS 2021-2022 que trobareu a la secció superior de la pàgina principal. Hem creat un apartat de NOVETATS perquè us resulti més senzill identificar les diferències amb el curs passat que, tot i ser subtils, ens omplen d'optimisme i esperança!

Us volem fer saber que aquest document serà viu i s'actualitzarà sempre que sigui necessari depenent de les instruccions del Departament d'Educació i el Departament de Salut.

Tenim ganes de retrobar-nos i compartir amb els vostres fills i filles noves aventures! Serà un curs especial, en el que hi seguirà havent renúncies i petites millores, però també sorgiran noves oportunitats que ens ompliran de bones experiències. Us volem traslladar que tot el personal de l'escola, amb molta il·lusió i dedicació, no escatimarà esforços per gaudir d'un curs ple d'èxits.

Seguim endavant!

Gemma Pérez

Directora