PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA PEL CURS 2024-2025

17/04/2023

Benvolgudes famílies,

Us fem saber en pocs dies s'iniciarà el procés de preinscripció i matrícula pel curs 2024-2025.

Enguany el procés serà TOT telemàtic i haureu de presentar la vostra sol·licitud a través del web https://preinscripcio.gencat.cat/ca/inici

És en aquest lloc web on trobareu tota la informació que necessiteu, per tant, us animem a consultar-lo aviat per poder preparar la vostra acreditació i/o la documentació que escaigui en cada cas.

Volem recordar que no s'admetrà cap sol·licitud en format paper ni per correu electrònic. Tot s'ha de fer a través de l'aplicatiu que el Departament d'Educació posarà a la vostra disposició. Les sol·licituds seran a través d'un formulari electrònic o un formulari en suport informàtic.

- Per fer les sol·licituds amb formulari electrònic haureu de disposar d'acreditació digital.

- Per fer les sol·licituds amb formulari en suport informàtic, no és necessari tenir acreditació digital.

Seguiu les instruccions pas a pas i consulteu els vídeos que trobareu! És un procés senzill i ràpid que podreu fer des de qualsevol dispositiu digital (telèfon mòbil, tauleta o ordinador).

De totes maneres, posem a la vostra disposició un horari de consulta per si és necessari rebre la nostra ajuda mentre feu la sol·licitud o atendre els dubtes que el procés us pugui generar.

Entre el 6 i el 20 de març (només els dies lectius) podreu trucar a l'escola (93 465 54 64), entre les 9.30 i les 10.15 h. Reservem aquest horari per atendre les vostres necessitats i acompanyar-vos en el que necessiteu durant el procés de realitzar el tràmit de la preinscripció. Si no disposeu d'un dispositiu digital a través del qual fer el tràmit, poseu-vos en contacte amb nosaltres al correu electrònic equipdirectiu@escolatiziana.cat i us donarem cita prèvia per venir a l'escola a fer-ho.

Recomanacions importants, segons els formularis dels cursos anteriors.

  • ATENCIÓ! No marqueu afirmativament "Nova incorporació al sistema educatiu",  ja que només és per alumnat nouvingut de procedència estrangera.
  • El nostre codi de centre és: 08070799         
  • Podeu consultar el codi d'altres centres educatius aquí: http://mapaescolar.gencat.cat/

CALENDARI DEL PROCÉS (sintetitzat)

DOCUMENTACIÓ QUE CALDRÀ ACREDITAR: 

- Documentació acreditativa:

  • Número d'identificador del RALC, si l'infant en té.
  • Document d'identitat de l'alumne/a (si en té) i dels progenitors/es.
  • Llibre de família o altres documents relatius a la filiació.
  • Altra documentació acreditativa a efectes de barem (consultar la Resolució EDU/507/2023)

Atentament, 

 

Sole Garcia 

Directora