SOM-HI CURS 2023-2024!

01/09/2023

L'equip docent, amb energia renovada, us dona la benvinguda al curs 2023-2024! Endavant!

Famílies, benvinguts i benvingudes al nou curs 2023-2024!

Esperem que aquest estiu hagueu pogut gaudir de dies de descans ben agradables! Us volem donar la benvinguda a aquest curs que començarà el proper dimecres dia 6 de setembre. 

Aquest curs està ple de novetats: canvi d'equip directiu i d'una part del claustre, canvi d'empresa de menjador, canvi d'AFA... per tant, tot un repte que superarem amb èxit si treballem en equip i fem PINYA!  Un dels nostres objectius principals és poder satisfer els vostres dubtes i necessitats de forma exitosa, si més no us demanem paciència i col·laboració per poder afrontar aquest nou repte. 

Durant aquests primers dies cal que consulteu l'apartat d'INFORMACIONS CURS 2023-2024 que trobareu a la secció superior de la pàgina principal del nostre lloc web. 

Sobretot, no deixeu de consultar...

-AUTORITZACIONS: Seria convenient que porteu les autorirzacions de recollida i sortida ja signades el primer dia d'escola,  perquè sense aquestes autoritzacions l'alumnat no pot sortir sol del centre. 

-L'HORARI  amb les ENTRADES I SORTIDES.

-QUÈ CAL PORTAR A L'ESCOLA?

- PAGAMENTS. Si encara no heu realitzat el pagament de la quota escolar, encara disposeu fins al dia 10 de setembre. 

-APP DINANTIA: Com ja sabeu aquest any l'AFA ha començat a fer servir l'App Dinantia per comunicacions i pagaments. Des de l'escola ens afegim a fer ús d'aquesta plataforma per gestionar els pagaments de le colònies. Disposeu d'un document a l'apartat Autorizacions que cal signar i portar a l'escola junt amb les altres autorizacions. 

Estigueu atents i atentes a altres informacions que us anirem enviant aquests primers dies d'inici de curs. 

Tenim moltes ganes de retrobar-nos i compartir amb els vostres fills i filles un nou curs ple d'aventures i bons moments. 

Som-hi! 

 

Meritxell, Raquel i Sole. 

Equip directiu de l'escola Tiziana.